Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Uitgebreid interieuradvies en verlichtingsplan in Nijverdal

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Uitgebreid interieuradvies en verlichtingsplan in Nijverdal

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen, een compleet interieurplan inclusief verlichtingsplan gemaakt. De gehele woning heeft een compleet nieuwe look gekregen. Lees snel verder voor de volledige binnenkijker.

Uitbreiding van de woning

Samen met een architect is een plan gemaakt om de zijkant van de woning uit te breiden. Door de uitbreiding konden meer ramen en deuren geplaatst worden. Op deze manier zijn binnen en buiten meer met elkaar in verbinding. Naast dat het praktisch meer ruimte geeft, brengt het enorm veel licht in de leefruimtes.

Eenheid creëren met kleur

Over de hele vloer in de woonkamer, keuken en hal is een gietvloer in betonlook gegoten. Alle wanden, plinten en het plafond zijn in eenzelfde kleur geschilderd. En als tegenhanger zijn de kozijnen en deuren in een zwart/bruine tint geschilderd om het zo te laten passen bij de naturel kleur van de vloer en wanden.

Keuken verbinden met de woonkamer

Voor de keuken is gekozen voor een grote hoekkeuken in plaats van een kookeiland wat je nu veel ziet. De keuken is uitgevoerd met donker bruine keukenfronten en schappen op de achterwand. Het chique blad is gemaakt van decton, dat is doorgezet op de achterwand. De keuken komt van Keukenland Wijhe. Samen met de Low dining set van Passe Partout is het een mooie open leefkeuken geworden. De Low dining set van Passe Partout is uitgevoerd met twee verschillende stoeltjes. De Lima en Tonio zijn zelf samen te stellen in verschillende stof- en leersoorten. De doorkijkhaard van Bruggeman kachels biedt een mooie afscheiding tussen de kamer en de keuken. Met het zitje achter de haard wordt de woonkamer bij de leefkeuken betrokken. Een luxe, maar vooral warme uitstraling.

Heerlijk loungen in de woonkamer

Voor de woonkamer is bewust gekozen voor een grote hoekbank van Cartel Living. De Strauss is samengesteld in een grove naturel stof, wat weer past bij de natuurlijke kleuren van de wanden en vloer. Voor de wand achter de tv is gekozen voor een textiel structuur van Arte behang. De vleug in het behang past mooi bij het champagne kleurige vloerkleed. Als raamdecoratie zijn brede shutters in de kleur vergrijsd hout van Zonnelux geplaatst. Met shutters kun je spelen met de lichtinval in de ruimte.

Licht als belangrijke factor voor sfeerbepaling

Voor het huis is een compleet lichtplan gemaakt. Zo is er bewust een keuze gemaakt voor inbouwspots en up/down lighters van Maretti. De inbouwspotjes hebben een lage inbouwdiepte. Op deze manier bespaar je de ruimte die een hanglamp anders in zou nemen. De inbouw verlichting is aangevuld met sfeerverlichting in zowel de woonkamer als leefkeuken.

Wil jij ook graag advies ontvangen voor jouw woning? We bieden verschillende soorten adviezen aan. Van een schets tot aan een uitgebreide 3D tekening met afspraken aan huis. Neem hier een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

Ook interessant

Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!