Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Strak Pode interieur in Heeten

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Strak Pode interieur in Heeten

De bewoners van dit huis durven te spelen met kleur, de gele wand in de kamer is een echte eye-cather. De kleur geel is doorgevoerd in verschillende accessoires en details in het interieur. De PVC vloer loopt door de gehele ruimte, dit geeft de kamer een ruime oogopslag. 

De designvolle haard en op maat gemaakt wandmeubel van Interstar staan centraal in de woonkamer.  De meubels in de zithoek zijn van het merk Pode, hierdoor krijgt de woonkamer een strakke en rustige uitstraling.  De vloerkleed geeft het geheel een warme touch.

De bank Fold is gestoffeerd met biezen van leer, voor de luxe afwerking. De twee mooie comfortabele fauteuils Transit one zorgen voor meer zitruimte in de woonkamer. De zithoek wordt afgemaakt met de verschillende salontafels Skitch, zij zorgen voor een speels effect in het strakke interieur.

Het strakke design wordt doorgevoerd in de eethoek door de veelzijdige en moderne eetkamertafel Elegant. De eettafel is omringd met de Hillegom eetkamerstoel, afgewisseld met en zonder arm.

Ook benieuwd welke woonstijl bij jou past? Neem contact met ons op.

Foto's Annemiek Volkers

Ook interessant

Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief