Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Spelen met raamdecoratie in Ommen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Spelen met raamdecoratie in Ommen

Dit nieuw gebouwen huis oogt ruim door het lichtinval door de vele ramen en de grote openslaande tuindeuren! Om het licht te bewaren, hangen er voor de ramen vouwgordijnen, om zelf het lichtinval te bepalen. Voor de grote tuindeuren hangen hele gave gordijnen. Wat deze gordijn zo anders maakt is de samenvoeging van het gordijn en het werkend gehaakte overgordijn. Dit geeft het geheel een speels effect en is een statement in de kamer. De kleuren van de gordijnen zijn in het hele huis rustig en basic, de grootte van de kamer wordt hierdoor extra benadrukt.

PVC vloer met bies

De witte, effen hoge plinten geven de ruimte veel meer uitstraling aan dit strakke interieur. De plinten komen extra mooi uit bij de donkere PVC vloer. De vloer is gelegd met een biesje en ligt in het gehele huis. Deze PVC vloer zorgt voor eenheid in de woning.

Bekijk de foto´s voor het resultaat, vooral de details komen hier goed naar voren!

Foto's: Annemiek Volkers

Ook benieuwd naar de vele mogelijkheden van raamdecoratie bij Wagenmans wonen en slapen? Laat je inspireren op onze site of neem een kijkje in onze showroom!

Ook interessant

Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement
Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine
Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!