Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Hotelinrichting Bloemenbeek

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Hotelinrichting Bloemenbeek

Hotelinrichting: van concept naar realisatie

De afgelopen maanden hebben wij gewerkt aan een super gave klus bij De Bloemenbeek in de Lutte. Wij mochten het interieur van vier nieuwe hotelkamers genaamd 'Love under construction' ontwerpen en inrichten. ​

Kleurenpalet binnen één thema

Alle vier de hotelkamers hebben hetzelfde thema 'Love under Construction'. Dit thema is in elke kamer doorgevoerd in een andere kleur: okergeel, groen, blauw en oranje. In de ontwikkelingsfase zijn er vier moodboards gemaakt van een kleurenpalet.

De kamers hebben ieder een eigen kleur, maar de materialen, stoffen en meubels zijn hetzelfde. De materialen die zijn gebruikt zijn eiken in de kleur silk lava, de boxspring en fauteuil zijn in een chique velours uitvoering. Dit straalt warmte uit. De deuren naar de badkamer zijn in zwart staal.

Het contrast tussen strak en rond

In elke kamer wordt er gespeeld met de combinatie van ronde vormen zoals het ronde vloerkleed, en strakke lijnen. Het wandmeubel, de stalen deuren zijn allemaal modern en strak. Om de kamer wat sfeer te geven is er een contrast gemaakt met een rond vloerkleed, ronde spiegels en schilderijen.

 

Dit gehele project hebben wij natuurlijk niet alleen gedaan. Samen met Keizers Sanitair uit Oldenzaal. De schilderijen zijn van Maureen Knobben. Juiste sfeer proberen te maken, voor heerlijke nachten bij de Bloemenbeek in de Lutte! 

Ook interessant

Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine
Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd
Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!