Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Zomerse woonkamer in Raalte

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Zomerse woonkamer in Raalte

"We willen een beachlook creëren", met deze wens kwam de klant bij ons in de winkel. We zijn hiermee aan de slag gegaan met resultaat! We hebben de zomerse stijl uitgevoerd door blanke en witte kleuren, witte/crème bekleding en natuurlijke materialen te gebruiken. Nu wanen de bewoners zich in de woonkamer altijd in zomerse sferen, alleen het zand ontbreekt nog! 

Standaard lampen met eigen twist

De woonkamer heeft een hoge nok, hierdoor oogt de woonkamer al licht en ruim. De hoogte wordt mooi benadrukt met gave lampen. De lampen zijn standaard, maar de constructie om de lampen heen hebben wij op maat gemaakt. Dus ook met standaard lampen, kun je je eigen twist meegeven. De lampen met lichte kleuren en natuurlijke materialen accentueren het mooie licht.

Rustige meubels

De elementenbank Straus staat verdeeld in de kamer, dat is het mooie van deze bank. Doordat de elementen los van elkaar kunnen worden gekoppeld kun je spelen met de bank en de ruimte. Precies hoe jij het wilt! In de kamer is er een mooie zithoek gecreëerd, doormiddel van de twee leren Howard fauteuil van Jess Design. Om de zitplekken samen te brengen ligt er een maatwerk vloerkleed, in een zandkleur.  Zelfs de raamdecoratie is doorgevoerd in de beachlook, de witte shutters passen helemaal in deze stijl.

Wil jij ook een interieuradvies op maat voor jouw woonkamer of een andere ruimte in jouw huis? Onze interieuradviseurs helpen jou graag. Maak online een afspraak of bel 0572-371273. Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom en de sfeer te proeven!

Foto's Annemiek Volkers

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!