Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Ontvangstruimte Boeve Afbouw in Lemelerveld

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Ontvangstruimte Boeve Afbouw in Lemelerveld

Naast de particuliere markt, bedienen wij ook zakelijke klanten. Voor Boeve Afbouw in Lemelerveld hebben wij de entree aangekleed, want de ontvangstruimte is natuurlijk een eerste kennismaking met een bedrijf. Mooi dat wij als lokale ondernemers in Lemelerveld altijd de samenwerking proberen op te zoeken!​

Entree hart van het gebouw

Bij de entree zijn een tweetal zithoekjes gecreëerd in verschillende blauwtinten. De klanten kunnen plaats nemen op de lage fauteuils Carlos en Moon van Passe Partout, uitgevoerd in verschillende stoffen en tinten blauw. De zwarte bijzettafels in diverse hoogtes zijn van Pode Tripod. Allebei de hoekjes zijn afgemaakt met een rond vloerkleed van Desso om het geheel samen te brengen. Door de blauwe accessoires wordt er gezelligheid gecreëerd.

De robuuste tafel achter in de ontvangstruimste biedt plaats voor veel mensen. Ook hier ligt een blauwe vloerkleed om het geheel eenheid te geven.

Ook de zakelijke klant is voor concept ontwikkeling en interieur bij Wagenmans Wonen aan het juiste adres. Wij ontwikkelen (vaak in nauw overleg met aannemers, projectontwikkelaars, architecten en facilitair managers), en geven invulling aan, interieurplannen voor horeca, zorginstellingen, kantoren, sportkantines en nog veel meer...Wij gaan graag met jou in gesprek. 

 

Ook interessant

Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief