Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Gaaf interieurplan voor bedrijfskantine en vergaderruimte bij TCR in Raalte

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Gaaf interieurplan voor bedrijfskantine en vergaderruimte bij TCR in Raalte

Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine en vergaderruimte. De ruimtes konden wel een opknapper gebruiken en dat is goed gelukt. Tijdens het fotograferen van het project spraken we met medewerkers van TCR en ook zij waren tevreden. Niet alleen over het resultaat, maar ze gaven ook aan nu vaker met collega’s een bakje koffie te drinken. Ook een goede zet voor de sfeer onderling dus, leuk om te horen.

Stijlvol blauw als basis

De kleur van TCR is natuurlijk blauw, dus dat was ook zeker iets wat in de ruimtes terug moest komen. Door een stijlvolle blauwe kleur te kiezen op alle muren en zelfs bij de keuken in blauwe tegels, vormt het een goede basis voor de cognac en zwarte elementen. Door de rust in de bedrijfskantine ontstaat er ruimte voor printjes en eye catchers zoals het grote doek met de foto van een TCR bus.

Ruimte voor eye catchers

Heb jij ze al gespot op de foto’s? Eye catchers zijn namelijk goed zichtbaar in de nieuwe bedrijfskantine en vergaderruimte van TCR in Raalte. De grote foto met een bus van TCR heeft licht aan de achterkant waardoor de grote bus van het bedrijf altijd zichtbaar is. Leuke details zijn verder de taxi bordjes met blauw licht en de TCR letters in de vergaderruimte. Niet iets wat je standaard in een vergaderruimte zult vinden.

Afwisselende meubelen voor een speels effect

Voor een sfeervol maar rustig geheel is gekozen voor één model stoeltje in de bedrijfskantine. Voor een speels effect is wel gekozen voor meerdere kleuren en print. Deze passen perfect bij elkaar en zorgen ervoor dat de ruimte een warme uitstraling heeft. Dichter bij de keuken is gekozen voor een hoge tafel met barstoelen. Ideaal voor de medewerkers die behoefte hebben om staand een bakje koffie te drinken of even snel de krant willen lezen.

Sfeervolle raambekleding en trendy pvc-vloer

Tijdens het fotograferen hadden we geluk, want de zon scheen prachtig door de jaloezieën heen. Dit geeft een mooi effect op de blauwe muur en op de vloer. De vloer is een Hongaarse punt pvc-vloer. De kleur is weer mooi afgestemd op de meubels en de keuken van Keukenland Wijhe.

Ook de zakelijke klant is voor concept ontwikkeling en interieuradvies bij Wagenmans wonen en slapen aan het juiste adres. Wij ontwikkelen (vaak in nauw overleg met aannemers, projectontwikkelaars, architecten en facilitair managers) en geven invulling aan: interieurplannen voor horeca, zorginstellingen, kantoren, sportkantines en nog veel meer. Wij gaan graag met jou in gesprek voor de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Foto's gemaakt door Bastiaan van Dijk

Ook interessant

We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om
Voor een mooie oude boerderij in Staphorst heeft Joris een advies gegeven voor meubelen, een vloerkleed
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!