Home | Collectie | Wonen | Farstrup Plus 5960 relaxfauteuil

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Farstrup Plus 5960 relaxfauteuil

Nieuw bij Wagenmans wonen en slapen is het merk Farstrup! Het Deense design merk heeft prachtig afgewerkte meubels met een oog voor minimalistisch ontwerp.

De Plus relaxfauteuil hebben we bij ons in de Dat Zit Goed winkel staan. Je kunt de relaxfauteuil bij ons uitproberen en vervolgens zelf samenstellen in hout en stof.

vanaf: € 1835

In diverse stof en houtsoorten verkrijgbaar

Kom naar de winkel, Meer relaxfauteuils? Kom naar de winkel!, Meer wonen? Bezoek onze winkel!

We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Van deze ruimte hebben we een groot gedeelte ingericht als Relaxafdeling. Hier vind je een ruim aanbod aan relaxfauteuils zodat er altijd een match voor jou bij zit. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie relaxfauteuils? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel. Wil je er graag zeker van zijn dat een medewerker beschikbaar is om jou te helpen? Maak dan via onderstaande button een afspraak en dan zien we jou snel!, We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel.

Maak je stijl compleet

Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd
Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd