Home | Collectie | Wonen | Kasten | Allure kasten op maat

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Allure kasten op maat

Een kast op maat is niet alleen heel praktisch, het staat ook nog eens super mooi. Hij moet passen bij je wensen en de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Wij bieden kasten op maat aan en bieden een zorgeloze meetservice, dus jouw kast past altijd precies! Wil je graag zien hoe jouw ideale kast eruit komt te zien? Kom dan langs in onze winkel!

Bij een kast op maat horen ook vele opties kleuren, deursoorten en accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten opbergruimte, een schoenenrek, speciaal opbergruimte voor stropdassen of broeken en nog veel meer! Tijdens je bezoek bij ons in de winkel bespreken we jouw wensen en kunnen we de de kast in een ruimte plaatsen met een 3D tekening. Zo kun je snel zien hoe een kast op maat bij jou thuis eruit komt te zien. Je kunt een kast op maat voor een inloopkast laten maken, maar ook als wandmeubel, tv-dressoir en of als praktische wasmachinekast. Bekijk ook de video van Jolanda waar ze de Allure kasten bij ons in de winkel laat zien: Bekijk de video hier.

Meer informatie over kasten op maat

wil je graag nog meer informatie over kasten op maat? We kunnen je in de winkel verder helpen, of je kunt eerst een kijkje nemen op onze Woonspecialist website. Hier staat meer informatie op over wat verschillende opties voor een kast op maat zijn. Bekijk de Woonspecialist site hier.

 

De kasten worden op maat gemaakt volledig naar jouw wensen

Meer kasten? Kom naar de winkel!

We vertelden het net al even dat we ook wandmeubels op maat kunnen realiseren. Wil je hier graag meer over weten, maak dan even een afspraak via onderstaande button. Onze interieuradviseurs helpen graag met de indeling van iedere ruimte. Verder hebben we nog een ruim aanbod aan kasten, dressoirs en tv-meubels bij ons in de showroom. Kom vrijblijvend een keertje bij ons langs.
Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd
Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd