Home | Collectie | Wonen | Kasten | Van der Drift Darosso kast

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Van der Drift Darosso kast

Op zoek naar een kast die perfect bij jou in de ruimte past? De Darosso kasten kunnen helemaal op maat worden gemaakt. Stel samen met één van onze verkopers jouw eigen kast samen. De kasten worden gemaakt van geborsteld eiken met de hoogste kwaliteit afwerking. Alle deuren hebben een tip-on sluiting en de laden zowel een tip-on als een soft-close sluiting. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Darosso te bieden heeft? Kom gerust bij ons langs in de winkel, we helpen je graag.

vanaf: € 2048

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Het prijsvoorbeeld is gebaseerd op de hoge kast 46 cm breed. H: 230 B: 46 D: 45 cm. De kast zoals op de foto (Type - IXI) is 130 cm breed €2.835.

Meer kasten? Kom naar de winkel!

We vertelden het net al even dat we ook wandmeubels op maat kunnen realiseren. Wil je hier graag meer over weten, maak dan even een afspraak via onderstaande button. Onze interieuradviseurs helpen graag met de indeling van iedere ruimte. Verder hebben we nog een ruim aanbod aan kasten, dressoirs en tv-meubels bij ons in de showroom. Kom vrijblijvend een keertje bij ons langs.
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om
Voor een mooie oude boerderij in Staphorst heeft Joris een advies gegeven voor meubelen, een vloerkleed
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement