Home | Farstrup Furniture

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Farstrup Furniture

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Farstrup logo

Farstrup Furniture

Deense ambachten sinds 1910

Farstrup Furniture is in 1910 opgericht en begon als een houtzagerij. De productie is gelegen in de prachtige omgeving van Langesøskovene ten westen van Odense in Denemarken. De vervaardiging van stoelen volgende vanaf 1918 en vormde daarmee de basis voor de groei die Farstrup Furniture tot vandaag heeft meegemaakt. In de jaren 1950 en 1960 begon de productie van stoelen en heeft het bedrijf sindsdien miljoenen stoelen van hoge kwaliteit geproduceerd.

Meubels met persoonlijkheid

Farstrup Furniture hecht veel belang aan gezonde duurzaamheid en voedt de grootste liefde en respect voor de boom als grondstof. Farstrup Furniture is typerend voor Deens vakmanschap en het hout in de fabriek gaat langs talloze bekwame handen. Houtverwerkers, stoffeerders etc. voordat klanten in hun stoel met karakter kunnen zitten.

De meubelindustrie staat voorop bij Farstrup Furniture en is nog steeds 100% “Made in Denmark”. Typerend voor al hun meubels is het kostbare hout, meestal meer dan 100 jaar oud, de kwaliteit van de verwerking en natuurlijk alleen de beste leder- en stofkwaliteiten.

Een greep uit onze collectie

Buitenkansjes

Kom naar de winkel

We laten je graag alles over het merk zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jou past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde stijl? Kom dan langs bij ons in de winkel.

Laat je inspireren