Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Uitgebreid interieuradvies voor een nieuwbouwwoning in Raalte

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Uitgebreid interieuradvies voor een nieuwbouwwoning in Raalte

We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om hulp te krijgen bij het inrichten van de woning. Ze wisten niet waar ze moesten beginnen toen de bouw van hun woning begon. Onze interieuradviseur Elke werd hiervoor ingeschakeld en ze mocht een uitgebreid interieuradvies gegeven. Door samen in gesprek te gaan, de wensen en mogelijkheden te bespreken, is hier een mooi interieurplan uitgekomen. We vertellen je in deze binnenkijker meer over de meubels en waarom gekozen is voor bepaalde materialen en vormen.

‘We wilden graag dat het een interieur zou worden wat echt bij ons past en onze stijlen samenbrengt. Elke heeft fijn naar ons geluisterd en vervolgens hebben we samen de meubels uitgezocht. Het is zo’n rustig geheel geworden en echt alles past bij elkaar, we hadden dit zelf nooit zo kunnen uitzoeken zonder haar hulp. We zijn er enorm blij mee’ Aldus de klant uit Raalte.

De woonkamer, een plek waar je tot rust komt

In de woonkamer is gekozen voor rustige kleuren en diverse materialen. Als basis werd gekeken naar een kleurenpallet dat past bij de wensen van de klant. De woning heeft veel ramen waardoor de woonkamer heel licht is. Dit geeft een ruimtelijk gevoel in combinatie met de zacht groen gekleurde wanden en het daarbij afgestemde behang. Groen is een kleur dat vaker gebruikt wordt op de wand, omdat het een rustgevende kleur is. Perfect dus om in de woonkamer terug te laten komen waar je het liefst ontspant met een goede serie of tijdschrift. En over relaxen gesproken, de twee Rome Relaxfauteuils in een zachte bruine stof zijn daar uitermate geschikt voor. Voor meneer en mevrouw beide een eigen stoel in een eigen maat met kruisvoet en manuele bediening.

Zwevend tv-meubel van Novamobili

Het zwevende tv-meubel is van Novamobili. De houtlook van de vloer en de kleur van de relaxfauteuils komt terug in de speelse vakken van het tv-meubel. Dit zorgt voor eenheid in de woonkamer. De kastjes zijn voorzien van greeploze push-to-open klepdeuren. Ideaal voor het opbergen van spullen die je liever niet in het zicht hebt liggen. In dit geval is gekozen voor een mooi strak meubel, maar de Novamobili meubels zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Wollen vloerkleed, de verbindende factor

Een vloerkleed fungeert vaak als een verbindende factor in de ruimte. Zo ook in de woonkamer van deze klant in Raalte. Hiervoor is een heerlijk wollen vloerkleed van Perletta uitgekozen. Het vloerkleed van Perletta heeft dezelfde grijstinten als de 2,5-zits bank. Ook de salontafels zijn hierop afgestemd. Beide tafels hebben een HPL blad, super sterk en makkelijk schoon te houden. De woonkamer is een mooie mix van diverse stoffen en materialen.

Raambekleding en PVC vloer

De PVC vloer is van Therdex in de kleur 3020 in een rechte plank. Tip, probeer de roomvisualizer van Therdex via onze website. Ook alle gordijnen zijn door Elke geadviseerd en zijn van Toppoint. Door de keuze voor een wave rail vallen de gordijnen heel strak naar beneden. Dit past mooi bij de lichte stof van de gordijnen.

Een ovalen eetkamertafel

De eetkamertafel is een eigen samengestelde tafel van Van der Drift. De klanten hebben gekozen voor een ovalen tafelblad in een donkergrijze kleur met een verjongde rand. Door de matrix poot passen er perfect vier eetkamerstoelen aan (deze waren nog van de klant). Het wandlampje in de keuken en de vloerlampen in de woonkamer zijn ook van Wagenmans wonen. Tip: stel hier je eigen tafel samen met de configurator op onze website.

Wil jij nou ook graag advies ontvangen voor jouw woning? We bieden verschillende soorten adviezen aan. Van een schets tot aan een uitgebreide 3D tekening met afspraken aan huis. Neem hier een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie.

Foto's door Bastiaan van Dijk

Ook interessant

Voor een mooie oude boerderij in Staphorst heeft Joris een advies gegeven voor meubelen, een vloerkleed
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement
Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!