Home | Actueel | Advies aan huis

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...
Header advies aan huis

Advies aan huis

20 december 2021

We hadden je graag in onze winkel kennis willen laten maken met het vernieuwde Wagenmans wonen en slapen. Helaas kunnen we je tijdelijk niet ontvangen bij ons in de winkel, maar we mogen wel bij jou thuis komen! Via onze afsprakenmodule kun je makkelijk een afspraak maken met één van onze medewerkers. We geven je graag advies aan huis!

Bereikbaarheid

We blijven natuurlijk telefonisch en via mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur voor voor alle vragen over levertijden, bezorging en service. Tijdens openingstijden van de winkel (zie onze website) is er altijd een verkoper aanwezig om je telefonisch te adviseren over producten.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bezorgen/planning

Ingeplande stofferingen en bezorgen van meubels gaat gewoon door. Reeds bestelde meubels en stoffering die de komende weken binnen komen zullen we komen bezorgen en uitvoeren. We nemen hiervoor contact met je op.

Service

Voor reparaties van relaxfauteuils, banken, vloeren, raamproducten etc. zijn wij gewoon bereikbaar en komen wij graag bij je langs. Neem eerst even contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Interieuradvies

Juist nu is een fijn interieur en een gezellig huis heel belangrijk. Bij goede gezondheid komt een verkoper graag bij je thuis om te adviseren over meubels, slapen, vloeren of raamdecoratie. Tevens zullen we online interieuradvies gaan aanbieden zodat we je ook met kortere woonvragen kunnen helpen.

Maak hier een afspraak!

Stoel aan huis

Net als vorig jaar willen we jullie ook graag blijven helpen met het vinden van een passende relax of sta-op fauteuil. Door online een afspraak te maken kunnen we samen de perfecte stoel voor jou vinden. Een specialist van Wagenmans Wonen komt dan bij je thuis om een passend advies te geven voor relaxfauteuils en sta-op stoelen. We nemen na het maken van een afspraak contact met je op voor verdere informatie.

Hou ons in de gaten en vergeet niet ons te volgen op FacebookInstagram of om je aan te melden voor de nieuwsbrief op www.wagenmanswonen.nl! We houden jullie online op de hoogte en zullen jullie voorzien van veel inspiratie.

Met de Feestdagen in het vooruitzicht is deze lock down voor iedereen een pittige periode. Laten we er samen toch een gezellige, sfeervolle en liefdevolle tijd van maken.  

Team Wagenmans Wonen

Joris, Aukje en Bas Wagenmans

Laat je inspireren

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat
Onze interieuradviseur Elke kreeg de leuke opdracht om mee te denken over een nieuwe eetkamertafel.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief