Home | Actueel | De beste raamdecoratie bij thuiswerken

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

De beste raamdecoratie bij thuiswerken

Thuiswerken, het is ineens de nieuwe realiteit voor veel van ons. Ook al heb je even geen file meer en kun je als je wilt in je pyjama aan de conference call deelnemen. Toch ervaren mensen soms nadelen aan thuiswerken, zoals teveel lichtinval in het scherm en een werkplek die nu steeds warmer wordt. Gelukkig kan de juiste raamdecoratie dat oplossen. Wij helpen je daarbij, met praktisch en persoonlijk advies op veilige afstand. Zo kun jij ook nu kiezen voor de beste raamdecoratie bij thuiswerken!

Teveel licht thuis bij beeldschermwerk

Het weer wordt alsmaar mooier en warmer. Heerlijk natuurlijk! Maar als jij aan de keukentafel werkt of achter een bureau in een slaapkamer, dan merk je dat al het licht storend kan zijn bij beeldschermwerk. En dat het in huis toch wel heel warm wordt nu de zon constant op de ramen staat.

Lichttransmissie: de mate van daglicht die door gordijnstof komt

Door slimme raamdecoratie is het daglicht te filteren. Lichttransmissie noemen we dat. Dat is de maximale hoeveelheid daglicht die door een stof heen mag komen. Hier zijn vaste richtlijnen voor opgesteld die bepalen wat de maximale lichttransmissie per werkplek is. Zo mag op de noordzijde meer licht door gordijnstof komen dan op het zuiden.

Gordijnen, rolgordijnen of Duette®Shades voor een fijne thuiswerkplek

Hoeveel licht een bepaalde gordijnstof doorlaat, is aangegeven per stofsoort. Onze interieuradviseurs weten dat precies. Zij kunnen je ook vertellen welke soorten raamdecoratie de lichtinval verbeteren en ervoor zorgen dat het er niet zo warm wordt. Van gordijnen en rolgordijnen tot de elegante Duette®Shades, er is vast iets dat past bij jouw thuiswerkplek!

Beter geluid met videobellen?

Merk je met al die Hangout-, Zoom- of Skypesessies ook dat het geluid bij jou thuis best hol klinkt? Dan kun je met de raamdecoratie ook meteen de akoestiek verbeteren. Want het stof van de gordijnen of andere raamdecoratie dempt geluid. Daardoor klinkt het een stuk prettiger, voor jou en voor degene met wie je aan het videobellen bent.

Combinatie met jaloezieën

Heb je al jaloezieën voor de ramen hangen maar toch nog last van het licht of een hol geluid tijdens het thuiswerken? Combineer de jaloezieën dan met stoffen raamdecoratie. Dat staat heel mooi en is erg effectief. Met zo’n combinatie voor de ramen kun jij veel aangenamer vanuit huis werken!

Wil je graag een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs? Klik hier! Ze geven graag tips en advies om je te helpen.

Bron: MrWoon

Laat je inspireren

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat
Onze interieuradviseur Elke kreeg de leuke opdracht om mee te denken over een nieuwe eetkamertafel.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief