Home | Actueel | Gratis online flits interieuradvies

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Gratis online flits interieuradvies

Helaas kunt u niet naar de winkel komen, maar wij kunnen wel bij u thuis komen of online advies geven. Om u met kleuradvies of indeling van de ruimte te kunnen helpen, gaan we graag met u in gesprek voor een gratis flits advies. Zo kunt u, ondanks dat onze winkel dicht zit, toch van uw huis meer een thuis maken.

Om een online flits interieuradvies met ons in te plannen kunt u ook bellen naar 0572-371273. We bespreken dan hoe we u het beste kunnen helpen op afstand of bij u thuis.

Naast flits interieuradvies bieden we ook basis of uitgebreid advies aan. Hiervoor komen we ook graag bij u thuis! Bekijk het filmpje van Bas waar hij langs gaat bij een prachtige woning in Hellendoorn. Onze interieuradviseurs maken aan de hand van gesprekken een 2D of 3D tekening waarbij het ontwerp al echt tot leven komt. Bent u geïnteresseerd in een basis of uitgebreid advies? Neem dan contact met ons op of kijk hier voor meer informatie.

Bekijk hier het filmpje van Bas:

 

Bekijk hier onze soorten interieuradvies:

 

    

 

 

Laat je inspireren

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat
Onze interieuradviseur Elke kreeg de leuke opdracht om mee te denken over een nieuwe eetkamertafel.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief