Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | 3D ontwerp met een rustige basis en speelse effecten in Apeldoorn

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

3D ontwerp met een rustige basis en speelse effecten in Apeldoorn

Onze interieuradviseur Elke mocht een compleet plan ontwerpen voor een nieuwbouwwoning. Elke heeft in het plan, samen met de opdrachtgevers, gekozen voor een rustige kleur als basis. Door de combinatie met verschillende blauwtinten krijgt het geheel een prettige, sfeervolle uitstraling.

De kracht van verbinding

Als uitgangspunt is gekozen voor verbinding. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de eetkamertafel die letterlijk verbonden is met de keuken. Daarnaast zorgt de opstelling van de loveseat met de hoekbank van Pode voor één lange lijn in de woonkamer. De hocker is gekozen in een andere tint blauw voor een speels effect. De hocker dient tussen de bank en de loveseat als het verbindingselement. De opstelling van alle elementen geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar is ook erg praktisch. Zo kunnen de onderdelen verschoven worden en in andere opstellingen worden geplaatst.

Multifunctionele woonkamer in Apeldoorn

De Spot Two draaifauteuil van Pode in het midden van de woonkamer zorgt voor flexibiliteit. Door een draaifauteuil toe te voegen kun je twee verschillende zitplekken creëren. Een zithoek met de hoekbank waar je heerlijk kunt relaxen of bijvoorbeeld een zitplek met de loveseat voor het ontvangen van een knus gezelschap.

Warmte en een rustige uitstraling

Als finishing touch zorgt het zachte vloerkleed met warme zandkleuren voor verbinding van de losse elementen en geeft het een luxe uitstraling. De rond gevormde Tripod salontafeltjes van Pode doorbreken de rechte lijnen wat zorgt voor een speels effect. Het vloerkleed is van Aventura en kan in diverse kleuren, afmetingen en materiaalsoorten worden geleverd.

Wil jij graag advies ontvangen voor jouw woning van onze interieuradviseurs? Neem dan hier een kijkje naar onze verschillende soorten advies.

Meer weten over de meubels en accessoires die in het plan zijn gebruikt? klik op de linkjes in de tekst of neem gerust contact met ons op. De eetkamertafel, eetkamerstoelen en de kast zijn eigen bezit van de opdrachtgevers.

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!