Home | Inspiratie items | Nieuwste trends | De oneindige mogelijkheden van een betonnen vloer

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

De oneindige mogelijkheden van een betonnen vloer

Een moderne betonnen vloer in een oud huis, waarom niet? We houden van het contrast. En in plaats van stoer grijs kun je ook gaan voor een frisse witte vloer van beton. Oftewel: een betonnen vloer kent veel gezichten en past daardoor in ieder interieur.

Wij zijn fan van een vloer van beton. Het grote voordeel van een betonnen vloer is zijn naadloze karakter. Anders dan bij een houten vloer kent een betonnen vloer geen voegen waar vuil zich kan ophopen. Een betonnen vloer is ook heel erg sterk, is snel gelegd, kent veel verschillende kleurvarianten en kan in verschillende diktes gelegd worden. Ben je al enthousiast? Denk nog even na over deze verschillende opties:

Ruw & stoer of zacht & huiselijk?

Een betonnen vloer kun je niet alleen in verschillende kleuren laten leggen, ook de aankleding ervan bepaalt de uiteindelijke uitstraling. Zo kun je een betonnen vloer open en bloot laten liggen om zijn stoere structuur te laten stralen. Maar met zachte meubelen zoals een bank, poef of fauteuil in pasteltinten én natuurlijk een vloerkleed geef je deze stoere ondergrond een liefelijke look.

Glad, mat of blinkende betonnen vloer?

Het uiteindelijk resultaat op de vloer wordt beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de afwerking. Zo kun je een betonnen vloer gewoon glad, effen mat of met een blinkende glans laten polijsten. Het is maar net hoe graag je de vloer wilt laten opvallen ten opzichte van de rest van je interieur.

Een vloer van beton binnen of buiten?

Betonnen vloeren zie je tegenwoordig echt niet alleen in fabrieken. Woonkamers, badkamers maar ook terrassen: omdat beton zo sterk is kan het de perfecte ondergrond zijn, ook voor buiten! Ook mooi is het doortrekken van de betonnen vloer in de woon- of zitkamer naar het terras; zo breng je buiten naar binnen en andersom.

Zou je wel een betonnen vloer willen plaatsen in je huis, maar kun je daar wat hulp en advies bij gebruiken? Wagenmans Wonen biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hiervoor direct een afspraak.

Bron: MrWoon

Ook interessant

Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief