Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Eigentijds interieur in Lemelerveld

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Eigentijds interieur in Lemelerveld

Interieuradvies of inspiratie nodig? Sinds kort werken wij met een nieuw 3D-renderprogramma. Dit levert ontzettend mooie beelden op, waardoor de klant al een goed idee krijgt van het te realiseren interieur. We willen jullie deze foto's graag niet onthouden!

Lichte kleuren en tinten

Dit eigentijdse interieur heeft lichte kleuren en tinten. De kleuren liggen dicht bij elkaar, zo wordt er één geheel bewaard in de ruimte. De stoere en ruime bank Nomad van Cartel is uitgevoerd in een lichte stof en vormt het hart van de zithoek bij de haard. De zithoek wordt compleet met de Smile fauteuil, ook van Cartel. Deze stoel is in een andere kleur en stof dan de bank, hierdoor krijgt deze hoek een mooi contrast. De fauteuil heeft wel dezelfde tint als de muur, hierdoor wordt er een soort ton-sur-ton gecreëerd. De ronde salontafels breken de strakke lijnen.

Verrassende elementen

De smalle hoge kasten zorgen voor extra opbergruimte. De side table achter de bank dient als kleine roomdivider. De Halil eetkamerstoel met sledevoet past goed onder een tafel met een kruispoot. Beiden hebben een industriële look. Leuk detail, alle stoelen zijn net iets anders gestoffeerd.

Boven de eetkamertafel hangt de lamp Kalahari van Good&Mojo (onderdeel van It's About RoMi). Een duurzame blikvanger oven de tafel met lichte materialen.

Tip! Een spiegel op de schouw zorgt voor optisch meer ruimte

Wil jij ook een interieuradvies op maat voor jouw woonkamer of een andere ruimte in jouw huis? Onze interieuradviseurs helpen jou graag. Maak online een afspraak of bel 0572-371273. 

Ook interessant

Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!