Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Helemaal van deze tijd in Raalte

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Helemaal van deze tijd in Raalte

Van ontwerp naar realisatie van een moderne woonkamer. Wij hebben een advies en een 3D-ontwerp gegeven voor een woonkamer die weer helemaal van deze tijd is. De lichte kleuren en moderne hoekige meubels, maken de woonkamer ruim.

Zoals de indeling laat zien zijn er verschillende zithoeken gecreëerd, met als echte eye-catcher de Hoekbank Nomad van Cartel Living. Het was voor deze bewoners belangrijk dat er voeldoende en functionele zitplekken kwamen. De zithoek is afgemaakt met de Hosta fauteuils in een lederlook. Dit staat in een mooi contrast met de stoffen hoekbank en hocker. Bij de boekenkast staan twee relaxfauteuils Mia van Gealux. De hoeken worden samengevoegd door de vloerkleden.

Bekijk de foto's voor de verschillende perspectieven van het ontwerp tot de realisatie.

Ook interessant

We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om
Voor een mooie oude boerderij in Staphorst heeft Joris een advies gegeven voor meubelen, een vloerkleed
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!