Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Helemaal van deze tijd in Raalte

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Helemaal van deze tijd in Raalte

Van ontwerp naar realisatie van een moderne woonkamer. Wij hebben een advies en een 3D-ontwerp gegeven voor een woonkamer die weer helemaal van deze tijd is. De lichte kleuren en moderne hoekige meubels, maken de woonkamer ruim.

Zoals de indeling laat zien zijn er verschillende zithoeken gecreëerd, met als echte eye-catcher de Hoekbank Nomad van Cartel Living. Het was voor deze bewoners belangrijk dat er voeldoende en functionele zitplekken kwamen. De zithoek is afgemaakt met de Hosta fauteuils in een lederlook. Dit staat in een mooi contrast met de stoffen hoekbank en hocker. Bij de boekenkast staan twee relaxfauteuils Mia van Gealux. De hoeken worden samengevoegd door de vloerkleden.

Bekijk de foto's voor de verschillende perspectieven van het ontwerp tot de realisatie.

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!