Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Industrieel en landelijk 3D ontwerp in Lemelerveld

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Industrieel en landelijk 3D ontwerp in Lemelerveld

Onze interieuradviseur Elke mocht voor een klant meedenken met verschillende ruimtes. Een uitgebreid advies voor een bestaande woning met 3D-renderbeelden. Dit levert ontzettend mooie en duidelijke beelden op. Door de tekeningen krijgt de klant al een goed idee van het te realiseren interieur.

Een zitkuil om heerlijk te relaxen

Door in de zitkuil een grote hoekbank te plaatsen wordt de diepte in de ruimte benadrukt. Met het gebruik van natuurlijke materialen straalt deze zitkuil gezelligheid en warmte uit. De betonlook gietvloer, samen met de donkere en lichte kleuren, zijn geadviseerd om contrast in de ruimte aan te brengen.

Industrieel ontwerp in combinatie met landelijke elementen

Met het gehele ontwerp is rekening gehouden met landelijke elementen. Zo zijn donkere deuren in de hal juist een eye catcher in combinatie met de betonlook gietvloer en houten details. Daarnaast is meegedacht met de ruime leefkeuken. Hier is bewust gekozen om weer contrast aan te brengen door gebruik te maken van de bestaande houten vloer. Samen met de lange eettafel en groene eetkamerstoeltjes is het een warm geheel.

Wil jij ook een interieuradvies op maat voor jouw woonkamer of een andere ruimte in jouw huis? Onze interieuradviseurs helpen jou graag. Maak online een afspraak of bel 0572-371273. Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom en de sfeer te proeven!

Ook interessant

Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!