Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Klassiek met moderne uitstraling in Ommen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Klassiek met moderne uitstraling in Ommen

Bij deze klanten mochten wij alles in één keer aanpakken, van de vloer tot raamdecoratie, van meubels tot accessoires. We hebben de woonkamer opnieuw ingericht in een klassieke stijl, gegoten in een modern jasje. Het resultaat is een strak en rustig interieur met klassieke elementen die voor de sfeer zorgen.

Vooraf schetstekening

Hierboven is de schetstekening te zien die van te voren is gemaakt. Deze tekening is de basis van het ontwerp. Zoals je wellicht al kunt zien, is het een grote ruimte waarbij we verschillende zithoeken hebben gecreëerd.

Visgraatvloer als basis

Het begint in deze ruimte allemaal met de basis, een prachtige Authentic Oak visgraat pvc-vloer. Deze vloer geeft de woning gelijk een warme sfeer. De Haily bank is het hart van het zitgedeelte. De grote bank met losse kussens nodigt uit om heerlijk neer te ploffen. De bank staat op moderne en minimalistische poten, waardoor de kamer ruimtelijk oogt. De relaxfauteuil hebben de combinatie van stof en leer. De leren bies geeft de fauteuil een luxe uitstraling. Het zitgedeelte wordt afgemaakt door het grove vloerkleed.

Sfeervolle klassieke elementen

Net zoals de relaxfauteuils, zijn ook de eetkamerstoelen gestoffeerd in combinatie met vintage leer.  De eetkamerstoelen en barstoelen zijn in dezelfde stijl van de Holly eetkamerstoel. De salontafel en eettafel zijn gemaakt van natuurlijke materialen, met verschillende afwerkingen. De meubels die zijn gebruikt worden gekenmerkt door hun tijdloze, inspirerende en sfeervolle design.

De bank, stoelen en draaifauteuils zijn van Hofstede Raanhuis. Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom en de sfeer te proeven!

Foto's door Annemiek Volkers

 

Ook interessant

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief