Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Kleed je woonkamer ’s winters warm aan met een karpet

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Kleed je woonkamer ’s winters warm aan met een karpet

De winter is op komst! Met zachte materialen, bijvoorbeeld op de vloer, maak je jouw woonkamer klaar voor de koude wintermaanden.

Als we ’s winters zoveel tijd binnenshuis doorbrengen, dan is het wat ons betreft geen overbodige luxe om extra aandacht te besteden aan je inrichting. Met enkele nieuwe accessoires, kaarsen en lampjes en zachte stoffen zorg je ervoor dat je huis warmte uitstraalt terwijl het buiten guur is.

Winterse interieur accessoires

Met kleine touch-ups zorg je ervoor dat jouw interieur klaar is voor de winter. Denk dan aan leuke nieuwe interieur accessoires zoals een collage van pastelkleurige kaarsen, een nep-bonten plaid over een fauteuil of bank, kandelaren en tafelkleden van rijke stoffen over de eettafel. De vloer kleed je aan met een karpet of tapijt met een prachtige print.

De warmte van vuur

Een knapperend haardvuur, een hoogpolig karpet ervoor en een goed glas rode wijn: do we need more? Mocht je nu geen openhaard hebben, dan kan een gashaard of houtkachel wellicht passend zijn. Mocht ook dat geen optie zijn, dan bestaan er zelfs dvd’s waarmee je een flatscreen omtovert tot vlammende openhaard! Maar dat is natuurlijk niet het echte werk. Steek daarbij dus lekker veel echte kaarsen aan voor een huiselijk gevoel.

Zachte stoffen

Door zachte stoffen als wol of velours op subtiele wijze toe te voegen aan je interieur creëer je als het ware een zachte cocon waar het heerlijk toeven is als buiten de wind raast. Denk bijvoorbeeld aan een mooi karpet of tapijt op de kale vloer. Of je nu een houten, betonnen of tegelvloer hebt: een duurzaam tapijt of karpet kan op iedere ondergrond gelegd worden! En wist je dat een tapijt ook aan de muur bevestigd kan worden? Dat geeft een bijzonder warm effect, bekijk maar eens de foto’s hiernaast. Bijkomend voordeel: het karpet of tapijt zorgt ook voor een betere isolatie en houdt dus de warmte lekker binnen.

Welke van bovenstaande adviezen je ook opvolgt, we hopen dat jouw huis deze winter een warme plek is om thuis te komen!

Bekijk de grote collectie karpetten in onze winkel, welke past het best bij jouw vloer en interieur?

Ook interessant

Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd
Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief