Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Landelijk op maat interieur in Zwolle

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Landelijk op maat interieur in Zwolle

Voor deze klant mochten we van top tot teen alles aanpakken. Een nieuwe vloer, nieuwe raamdecoratie en nieuwe meubels. Voordat we aan de slag zijn gegaan hebben we samen een plan gemaakt.

Relaxen op de hoekbank

De bank is als basis genomen voor de zithoek. Een ruime bank waar het hele gezin op neer kan 'ploffen' na een dag werken. Naast de bank is de leren hoge uitvoering van de Howard fauteuil neergezet.

Geheel naar eigen wens

Aan de andere zijde van de karakteristieke op maat gemaakte eetkamertafel van BKS staat een op maat gemaakte lederen bank. Zo kregen we de kans om alles in te richten naar geheel eigen wens. De Mila eetkamerstoelen van Jess Design, in dezelfde lederkleur als de Howard fauteuil, maakt het geheel helemaal af.

Met als kers op de taart een prachtig op maat gemaakte wandmeubel. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.

Klant aan het woord

Naast het opgeleverde interieur, worden we nog blijer van een tevreden klant. "Super tevreden met het resultaat. Maar misschien nog wel belangrijker het proces voor én achteraf! Super fijn meegedacht in onze wensen en ook bij de laatste puntjes op de "I" waren de medewerkers niet zomaar met een goed tevreden. Snelle afhandeling en terugkomen voor wat kleine laatste wensen ging zeer vlot." Hier doen wij het voor!

Wil jij ook een interieuradvies op maat voor jouw woonkamer of een andere ruimte in jouw huis? Onze interieuradviseurs helpen jou graag. Maak online een afspraak of bel 0572-371273. Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom en de sfeer te proeven!

Foto's Annemiek Volkers

 

Ook interessant

Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine
Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd
Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!