Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Modern interieur met natuurlijke tinten in Dalfsen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Modern interieur met natuurlijke tinten in Dalfsen

In dit interieurplan komen moderne strakke lijnen en natuurlijke materialen en tinten bij elkaar. Elementen van hout zoals het wandmeubel met daarin boomstammetjes nemen een prominente plek in, dit matcht erg mooi met de kleurencombinatie beige, rood en groen die worden gebruikt in dit interieur.

Lichte tinten vormen de basis van in dit interieur. De 2,5 zits bank Boavista van Evidence geeft de zithoek ruimte, doordat de  bank in een licht gemeleerde is uitgevoerd. De combinatie van licht met cognac kleurige relaxfauteils geeft een waar contrast. Het Interstar meubel wordt hier gebruikt als TV-meubel en als een apart dressoir. Dit wandmeubel geeft eenheid en rust in de kamer - met opbergruimte. De kamer bevat veel rechte lijnen, daarom is er als contrast voor 2 of 3 ronde bijzettafels gekozen. Ook in natuurlijke materialen.

Rico fauteuilDe Rico relaxfauteuil staat mooi in een moderne kamer.  

Vloerkleed

Door te kiezen voor een vloerkleed, worden alle meubelen bij elkaar gebracht. In dit geval een mooi wollen vloerkleed van Perletta. Dit is een rustige basis voor het interieur. Het is advies is dan ook om de kleuren hiervan zo natuurlijk mogelijk te houden, zodat alles daar bij past. Om de rode accenten nog meer terug te laten komen, kun je er voor kiezen om dit subtiel met wat strepen in het vloerkleed toe te voegen.

Gordijnen

Omdat de basiskleuren natuurlijk zijn, is het mogelijk om de gordijnen in een contrastkleur toe te voegen. In dit  geval gekozen voor groen, omdat dit toch een natuurlijke tint is die goed bij rood kan, maar daardoor net wat extra kleur in je huis terug laat komen.

Wil jij ook een interieuradvies op maat van jouw woonkamer of een andere ruimte in jouw huis? Onze interieuradviseurs helpen jou graag. Maak online een afspraak  of bel 0572-371273. 

Ook interessant

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Onze interieuradviseur Elke mocht een gezin uit Nijverdal voorzien van een uitgebreid interieuradvies.
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief