Home | Inspiratie items | Nieuwste trends | Modern wonen aan de Vecht in Ommen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Modern wonen aan de Vecht in Ommen

We komen met ons werk op de mooiste plekjes in de regio, want wonen aan de Vecht is toch een droom voor velen. Wij zijn trots dat we een aantal van deze nieuwe appartementen mochten inrichten. Want samen werken met de klant aan hun droomhuis is toch het mooiste van ons vak! 

In het ontwerp staat het uitzicht over het water zeker centraal. Licht is in dit appartement belangrijk. De ramen hebben houten jaloezieën, waardoor de bewoners zelf het lichtinval en privacy kunnen bepalen.  

Het interieur is strak en modern. De basis is licht met enkele design elementen. De visgraat vloer is in een moderne uitvoering, doordat er geen rand rondom is gelegd. De zwarte, metalen deuren zijn van Wimetaal en helemaal van deze tijd; minimalistisch maar toch een eye-catcher.

In de gehele oppervlakte worden dezelfde materialen gebruikt. Het blad van Dopmeijer de salontafel is tevens ook het blad voor de eetkamertafel en ook op de bar in keuken is hetzelfde blad gebruikt. Voor alle doeleinden is het blad op maat gemaakt.

De Fold Bank van Pode is net iets anders dan normaal, één zijde heeft geen armleuning voor een speels en open effect. De fauteuils zijn ook van Pode Transit one op epoxy pootjes. De kleuren van de meubels zijn rustig, de mix en match van stof en leer maakt het speels genoeg. Aan de ronde eettafel staat de Matt eetkamerstoel in verschillende kleuren om sfeer te creëeren.

De sfeer wordt afgemaakt met accessoires zoals hanglampen, decoratie aan de wand, spotjes en kussentjes met kleuren print. De op maat gemaakt vloerkleed van Perletta maakt de zithoek helemaal af!

Foto's Annemiek Volkers

Ook interessant

Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd
Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!