Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Moderne woonkamer in Vriezenveen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Moderne woonkamer in Vriezenveen

Het blijft leuk om het eindresultaat te bekijken van een interieurplan! Voor deze klant in Vriezenveen hebben wij een interadvies gegeven met daarbij een 3D-ontwerp.

In dit plan staat het contrast tussen lichte wanden en de meubelen centraal, hierdoor springen de meubelen eruit. De strakke lijnen worden gecombineerd met zachte materialen. Dit is ook doorgevoerd in de draaifauteuil Hedon van HE design in een combinatie van stof en leer. De Holland concept banken in stof en verschillende uitvoeringen en de stalen/houten Belford salontafels. De strakke lijn wordt compleet gemaakt door het op maat gemaakte Interstar wandmeubel.

Bekijk de foto's van het ontwerp en de realisatie vanuit hetzelfde perspectief. Wil jij ook een advies op maat? Neem contact met ons op en schuif aan bij ons aan de inspiratietafel.

Ook interessant

We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om
Voor een mooie oude boerderij in Staphorst heeft Joris een advies gegeven voor meubelen, een vloerkleed
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!