Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Moderne woonkamer in Vriezenveen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Moderne woonkamer in Vriezenveen

Het blijft leuk om het eindresultaat te bekijken van een interieurplan! Voor deze klant in Vriezenveen hebben wij een interadvies gegeven met daarbij een 3D-ontwerp.

In dit plan staat het contrast tussen lichte wanden en de meubelen centraal, hierdoor springen de meubelen eruit. De strakke lijnen worden gecombineerd met zachte materialen. Dit is ook doorgevoerd in de draaifauteuil Hedon van HE design in een combinatie van stof en leer. De Holland concept banken in stof en verschillende uitvoeringen en de stalen/houten Belford salontafels. De strakke lijn wordt compleet gemaakt door het op maat gemaakte Interstar wandmeubel.

Bekijk de foto's van het ontwerp en de realisatie vanuit hetzelfde perspectief. Wil jij ook een advies op maat? Neem contact met ons op en schuif aan bij ons aan de inspiratietafel.

Ook interessant

Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine
Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd
Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!