Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Uitgebreid interieuradvies in Vroomshoop

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Uitgebreid interieuradvies in Vroomshoop

Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd en advies was daarom welkom om het interieur een flinke upgrade te geven. Elke heeft aan de hand van een paar gesprekken om de wensen en ideeën te bespreken, schetsen gemaakt van hoe het interieur kan worden. Het eindresultaat is een mooi licht en tijdloos ontwerp. We nemen je even mee naar welke meubels Elke heeft geadviseerd en welke de klanten hebben uitgekozen.

Een pronkstuk in de woonkamer

De echte eye catcher in de woonkamer is toch wel het op maat gemaakte BKS wandmeubel. Een multifunctionele kast die dient voor zowel opbergruimte als voor werk- en decoratieruimte. Het tv-meubel is van dezelfde lijn van BKS en maakt de woonkamer een mooi geheel. En wie houdt van details heeft vast het verschil in poten gezien bij de Ova salontafeltjes van Pode. De eiken salontafels hebben een strak design, maar tegelijkertijd een ingetogen karakter. Tijdens de verbouwing is er een nieuw plafond geplaatst. Hierdoor was er de mogelijkheid om spotjes toe te passen. Spotjes zijn een goede optie voor meer sfeerbeleving in de ruimte.

Praktische raambekleding

In de woonkamer staat een ruime hoekbank met veel zitplekken. De bank is gestoffeerd in een lichte stof. Dit zorgt in combinatie met het slanke design voor een rustige hoek in de woonkamer. De woonkamer is niet alleen helemaal op elkaar afgestemd, het is ook nog eens super praktisch. De gordijnen en de duettes zijn beide geheel elektrisch bedienbaar. Zo kan voor ieder moment op de dag een sfeervolle scene gecreëerd worden. De licht doorschijnende gordijnen hebben een warme gloed wat goed samengaat met de roze poefjes en kussens van Claudi. Met dezelfde meubelstof zijn de kussens gemaakt wat weer zorgt voor een goede match en terugkomende patronen.

Ultiem relaxen

Om de woonkamer compleet te maken zijn twee relaxfauteuils van Knudsen in een bull microleder uitgekozen. Door de cognac kleur fauteuils en de donkere pvc-vloer in de hal en keuken krijgt het huis een wat stoerdere uitstraling.

Compleet advies door onze interieuradviseur Elke

Wil jij nou ook graag advies ontvangen voor jouw woning? We bieden verschillende soorten adviezen aan. Van een schets tot aan een uitgebreide 3D tekening met afspraken aan huis. Neem hier een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie.

Foto's door Elly Raamsteeboers

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!