Home | Inspiratie items | Woonprobleem? | Zo houd je je huis koel in de warme zomer

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Zo houd je je huis koel in de warme zomer

It’s summer time! Heerlijk hoor, die zon op je huid. Maar eenmaal thuis is het lekker om verkoeling op te zoeken. Met deze raamdecoratie creëer je een koel binnenklimaat in huis tijdens de warme zomermaanden.

1. Verduisterende gordijnen

Een black-out stof staat vooral bekend vanwege zijn lichtwerende werking. Met deze verduisterende stof houdt je het zonlicht buiten, en daarmee indirect ook de warmte die datzelfde zonlicht met zich meebrengt. Houd je de gordijnen overdag dus gesloten. Dan warmt je huis dus ook niet op door de zomerzon.

2. Rolgordijnen van screenstof

Met name voor grote en hoge kantoorgebouwen is dit de ideale raamdecoratie voor de zomer. Zo kun je rolgordijnen van screenstof met geleiders en elektrisch bedienbaar systeem aan de buitenkant van kantoorramen laten plaatsen. Ook in huis is dit materiaal een smaakvolle zonlichtfilter.

3. Vouwgordijnen met zonreflecterende coating

Gordijnstoffen met reflecterende coating helpen de zon niet alleen buitenshuis te houden, maar weerkaatsen deze zelfs. Hierdoor werken (vouw)gordijnen nog verkoelender. Deze vorm van raamdecoratie past ook nog eens in vele woonstijlen.

Kun jij persoonlijk advies gebruiken voor passende raamdecoratie in en rondom jouw huis? Wagenmans Wonen geeft jou graag advies, kom gerust langs bij ons in de winkel of bel 0572-371273.

Bron: MrWoon

Op zoek naar nog meer inspiratie? Vraag hier gratis & vrijblijvend het inspiratiemagazine van MrWoon aan. 

Ook interessant

Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd
Gordijnen voor de koude maanden Gordijnen maken je huis echt af. De akoestiek in de kamer is beter,
Voor een woning in Vroomshoop hebben we een compleet interieuradvies gegeven. Het huis werd verbouwd

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!