Home | Actueel | Natuurlijke materialen als sfeermakers in huis!

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Natuurlijke materialen als sfeermakers in huis!

U heeft het de komende tijd vast al wel eens voorbij zien komen; rotan, bamboe of webbing. Het is al een tijdje weer helemaal terug van weggeweest. Het geeft veel sfeer aan een woning en is ook nog eens heel duurzaam.

Geschikte woonstijlen

Deze natuurlijke materialen geeft elk interieur warmte en sfeer. Het hoort er dan ook helemaal bij in een trendy interieur, maar past net zo goed in een Scandinavisch modern interieur, bij Botanisch, Klassiek romantisch of als uw woonstijl meer Bohemian is. Van modern tot klassiek dus, webbing en rotan meubels en accessoires gaan daar prima mee samen.

Lampen van natuurlijke materialen

Hang bijvoorbeeld een mooie rotan of bamboe lamp boven de eettafel of zelfs aan de wand. Hierdoor creëert u een rustige vakantiesfeer, dit is iets wat we ieder seizoen wel kunnen gebruiken. Bekijk onderstaand als voorbeeld een paar rotan en bamboe lampen van It’s About Romi en Zuiver.

Stoelen met webbing of rotan

Webbing en rotan stoelen worden vaak gecombineerd met stalen of donker kleurige poten. Door deze combi passen deze eyecatchers in bijna ieder interieur. Bekijk bijvoorbeeld de met webbing beklede eetkamerstoelen van Zuiver of de rotan stoelen van Dutch Bone en White label living. Op alle afbeeldingen is een andere woonstijl te zien. Combineer bijvoorbeeld webbing, rotan of bamboe met andere natuurlijke materialen zoals planten, hout of droogbloemen/grassen. Naast natuurlijke materialen zijn de stoelen ook te combineren met strakke design meubelen zoals te zien op de middelste foto.

Wilt u meer weten over combinaties tussen materialen en kleuren of een algemeen advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Bron: Mr Woon

Laat je inspireren

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat
Onze interieuradviseur Elke kreeg de leuke opdracht om mee te denken over een nieuwe eetkamertafel.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief