Home | Actueel | Update omtrent coronavirus

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Update omtrent coronavirus

Raar maar waar en met veel pijn in ons hart hebben we gisteren de deur van de winkel voor de komende weken dichtgedraaid. We zijn ons heel erg bewust van de noodzaak en snappen dat gezondheid voorop staat. Dit voor onze eigen medewerkers, maar ook voor klanten.

Maar natuurlijk zijn we er wel voor u!

Bereikbaarheid

Ten eerste blijven we natuurlijk telefonisch en via mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur voor voor alle vragen over levertijden, bezorging en service. Tijdens openingstijden van de winkel (zie onze website) is er altijd een verkoper aanwezig om u telefonisch te adviseren over producten.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bezorgen/ bereikbaarheid

Ingeplande stofferingen en bezorgen van meubels gaat gewoon door. Reeds bestelde meubels en stoffering die de komende weken binnen komen zullen we komen bezorgen en uitvoeren. We nemen hiervoor contact met u op.

Service

Voor reparaties van relaxfauteuils, banken, vloeren, raamproducten etc. zijn wij gewoon bereikbaar en komen wij graag bij u langs. Neem eerst even contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Interieuradvies

Natuurlijk zitten wij niet stil en zijn we op de achtergrond druk bezig met creatieve mogelijkheden om u toch te voorzien van interieurwensen. Juist nu is een fijn interieur en een gezellig huis heel belangrijk. Bij goede gezondheid komt een verkoper graag bij u thuis om te adviseren over meubels, slapen, vloeren of raamdecoratie. Tevens zullen we online interieuradvies gaan aanbieden en zijn we aan het kijken wat online nog meer mogelijk is.

Hou ons in de gaten en vergeet niet ons te volgen op Facebook, Instagram of aan te melden voor de nieuwsbrief op www.wagenmanswonen.nl! We hebben weer een hele serie leuke en informatieve filmpjes voor u klaar staan.

Met de Feestdagen in het vooruitzicht is deze lock down voor iedereen een pittige periode. Laten we er samen toch een gezellige, sfeervolle en liefdevolle tijd van maken. 

Team Wagenmans Wonen

Joris, Aukje en Bas Wagenmans

Laat je inspireren

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, een elementenbank. De reden dat het een ideale bank is voor
Elke heeft weer prachtige 3D tekeningen mogen maken voor een jong gezin uit Wijhe. De haard staat
Onze interieuradviseur Elke kreeg de leuke opdracht om mee te denken over een nieuwe eetkamertafel.

Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde winkel!

Ben je onze winkel de laatste tijd al eens voorbijgereden? We hebben de hele gevel vernieuwd en daarbij ook helemaal een nieuwe huisstijl gekregen! Niet alleen fysiek een nieuwe look, maar ook online hebben we uitgepakt. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

Wagenmans wonen en slapen

Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld

Openingstijden

Openingstijden worden geladen…

Je vindt ons ook op:

Direct naar

Ontvang onze nieuwsbrief