Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november
afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november

Beddenzaak Zwolle

Beddenzaak ZwolleGoed advies, daar gaat het om bij de aanschaf van een bed, boxspring, matras of een linnenkast. U brengt een groot deel van uw leven in uw bed / slaapkamer door. Goede kwaliteit is daarom erg belangrijk, niet alleen voor uw nachtrust en comfort. Ook voor uw gezondheid zoekt u het beste zonder teveel te betalen. Het beste advies krijgt u bij een erkende beddenzaak!

Op de slaapafdeling van Wagenmans Wonen vindt u een uitgebreid assortiment aan bedden en boxsprings. En in onze eigen slaapadvies studio kunt u de verschillende matrassen uitgebreid ‘uitproberen’. Uiteraard voorzien onze deskundige medewerkers u graag van uitgebreid advies. Zo weet u zeker dat u heerlijk uitrust op een matras van Wagenmans Wonen.

De beste beddenzaak van Zwolle vindt u in Lemelerveld en dat is slechts 20 minuten rijden vanuit Zwolle.

Uiteraard bezorgen we onze bedden, matrassen, boxsprings, linnenkasten en bedbodems in heel de regio! Dus ook in Zwolle.

Onze eigen mensen bezorgen uw aankoop niet alleen, ze installeren uw bed, boxspring of linnenkast ook vakkundig. Waar u ook woont, landelijk, in de stad of op een bovenwoning…

Bedden aanbieding Zwolle

Bedden aanbieding Zwolle

Komt u uit Zwolle? Dan kunt ook u gebruikmaken van speciale aanbiedingen, op onze actiepagina tonen we graag de actuele beddenaanbieding!

 

Beddenzaak Zwolle (Lemelerveld)

Wagenmans Wonen vindt u vlakbij Zwolle, het is maar 20 minuten rijden. U vindt ons aan de weg van Ommen naar Raalte, de N348. Uiteraard bent u van harte welkom en staat er altijd een heerlijke kop koffie of thee voor u klaar in onze gezellige koffiecorner.

Adres: Weerdhuisweg 1 - 8152 AW  Lemelerveld - tel. 0572-371273 - e-mail info@wagenmanswonen.nl

 

Voordelige M line boxsprings en matrassen in ZwolleVoordelige M line bedden & boxsprings in Zwolle

Wagenmans Wonen is dealer van alle grote bedden merken zoals M line Boxsprings, matrassen en kussens. M line biedt een ruim assortiment bedden en boxsprings. Vaste en elektrisch verstelbare om lekker te relaxen, ontbijten, te lezen of TV te kijken. Een M line boxspring is er in vele maten en ook in 1-persoons uitvoering. 

Meer over M line slaapsystemen >>

 

AUPING bedden in Zwolle kopenAUPING bedden in Zwolle kopen

Ervaar het ultieme slaapcomfort met een Auping bed. Op onze slaapafdeling vindt u de grootste collectie uit de regio en altijd voorzien van uitgebreid advies en een eerlijke prijs. Maak uw slaapkamer uw slaapkamer tot een ruimte waar u volkomen zichzelf kunt zijn en u heerlijk kunt wegdromen met uw eigen Auping bed.

Meer over Auping Bedden >>

 

PULLMAN boxsprings in ZwollePULLMAN boxsprings in Zwolle

Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur. U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

Meer over Pullman matrassen en boxsprings >>

Bekijk het volledige merken aanbod van Wagenmans Wonen en Slapen.