Home | Collectie | Wonen | Relaxfauteuils | Gealux Gador relaxfauteuil

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Gealux Gador relaxfauteuil

De Gador relaxfauteuil is elektrisch verstelbaar met het ARC systeem. Hierdoor lig je in een optimale relaxpositie waarbij alle spieren kunnen ontspannen en een perfecte bloedsomloop wordt gecreëerd. Met de retourknop op de fauteuil worden in één beweging de rug en voetklep weer naar de beginstand teruggezet. Met de Gador relaxfauteuil kom je helemaal tot rust. Kom de relaxfauteuil proefzitten bij ons in de winkel.

vanaf: € 2175

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stof- en leersoorten.

Prijsvoorbeeld is van een handverstelbare fauteuil in maat M. H: 108 B: 70 D: 83 ZH: 46 ZD: 54 cm. Vanaf prijs van een 2 motoren elektrisch verstelbare fauteuil met accu is €2.697

Meer relaxfauteuils? Kom naar de winkel!

We laten je graag alles over het merk zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jou past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde stijl? Kom dan langs bij ons in de winkel., We hebben alleen onze bestsellers op onze website staan, we hebben een 5000 m2 grote showroom met wonen en slapen. Van deze ruimte hebben we een groot gedeelte ingericht als Relaxafdeling. Hier vind je een ruim aanbod aan relaxfauteuils zodat er altijd een match voor jou bij zit. Ben je nieuwsgierig naar onze complete collectie relaxfauteuils? Kom dan langs in Lemelerveld. Je bent op ieder moment tijdens onze openingstijden welkom bij ons in de winkel. Wil je er graag zeker van zijn dat een medewerker beschikbaar is om jou te helpen? Maak dan via onderstaande button een afspraak en dan zien we jou snel!
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement
Weer een leuk afgerond project, dit keer van TCR in Raalte. Bas mocht een mooi plan maken voor de bedrijfskantine
Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd