Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Comfortabel wonen in Ommen

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Comfortabel wonen in Ommen

Wat is er mooier dan door een goede samenwerking een droominterieur te realiseren voor de klant? We hebben samen met deze klant een comfortabel en warm interieur gecreëerd met een prachtig uitzicht over de Vecht. 

Het zitcomfort van de bank en fauteuils zijn beiden in relaxuitvoering. De Magic relaxfauteuils zijn in elektrische uitvoering en door de stervoet hebben de stoelen een moderne uitstraling. De Raalte bank is in stof, heerlijk om in te relaxen en je kunt het verstellen tot de gewenste zitstand. De mix tussen leer en stof in de zithoek zorgt voor karakter van de ruimte. De wandkast van Interstar aan de lange wand geeft het appartement lengte. Aan de eettafel staat de Hidde eetkamerstoel, ook hier is stof afgewisseld met leer. Door de hanglamp met linnenstructuur krijgt de eethoek meer licht.

Foto's door Annemiek Volkers

Ook interessant

We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om
Voor een mooie oude boerderij in Staphorst heeft Joris een advies gegeven voor meubelen, een vloerkleed
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!