Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Interieuradvies voor een prachtige woonboerderij met B&B in Holthone

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Interieuradvies voor een prachtige woonboerderij met B&B in Holthone

Prachtige woonboerderij met B&B in Holthone

Midden in de natuur in een kleine plaats genaamd Holthone, tussen Hardenberg en Coevorden, bevindt zich een prachtige woonboerderij. Bij deze woning zitten drie B&B kamers met uitzicht op de grazende koeien in het weiland. Onze interieuradviseur Joris mocht voor de woning en voor de B&B een interieurplan maken.

De drie kamers met alle drie verschillende kleuren

Om een onderscheid te maken in verschillende kamers is gekozen voor drie diverse kleuren. Kamer De Esch heeft rustige grijze tinten met gouden details. Een chique, maar ook warme uitstraling. Door de houten panelen op de muur, worden de natuurlijke materialen van de omgeving in de B&B gebruikt. De Monaco boxsprings zijn royaal met stevige zwart metalen poten. Op de eerste verdieping bevindt zich De Scheerse kamer. Deze kamer heeft roze en turquoise kleurtinten. Met zachte velvet stoffen is het de perfecte combinatie met een betonlook vloer en houtpanelen op de muur. Zo heeft de kamer een luxe uitstraling, maar een warm en zacht gevoel. Last but not least is kamer De Zegge. Deze kamer heeft gele en roest rode kleurtinten. Iedere kamer heeft een rond vloerkleed van Desso in de kleuren passend bij het thema van de kamer.

Ontbijten met prachtig uitzicht

Wie wil nou niet ontbijten in alle rust met uitzicht op de weilanden? De prachtige ontbijtruimte heeft een lange houten eettafel met acht eetkamerstoelen in het antraciet en groen. Door het lange vloerkleed lijkt de ruimte optisch langer en brengt het gelijk sfeer in de ruimte. De lamp boven de eetkamertafel met diverse vormen en hoogtes is een eye catcher in de ruimte.

Bijpassende raamdecoratie

Bij sfeervolle kamers hoort natuurlijk sfeervolle raambekleding. Voor de B&B is gekozen voor duette shades van Sunway met een topdown/bottum up bediening. Daarnaast zijn gordijnen in de tinten van de kamers in velours stoffen gekozen. Dit helpt niet alleen het geluid dempen in de ruimte, maar het geeft ook een luxe en warme uitstraling.

Voor de ontbijtruimte is ook gekozen duette shades en voor velours gordijnen in een groene kleur. In de het huis zijn nog houten jaloezieën van Sunway geplaatst.

Compleet advies door onze interieuradviseurs

Wil jij nou ook graag advies ontvangen voor jouw woning? We bieden verschillende soorten adviezen aan. Van een schets tot aan een uitgebreide 3D tekening met afspraken aan huis. Neem hier een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over de meubels of stoffering van B&B De Scheersehoeve? Stuur ons gerust een berichtje en we helpen je graag. Neem vooral ook even een kijkje op de site van de Scheersehoeve in Holthone.

Ook interessant

We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om
Voor een mooie oude boerderij in Staphorst heeft Joris een advies gegeven voor meubelen, een vloerkleed
Voor een appartement in Vroomshoop heeft Miranda een mooi advies gegeven voor meubelen. Het appartement

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!