Home | Sunway

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Sunway

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Sunway

SUNWAY® is al vijftig jaar producent van exclusieve raambekleding. In vijftig jaar heeft SUNWAY® zich ontwikkeld van een kleine producent van aluminium jaloezieën tot een innovatief A-merk. SUNWAY® exclusieve raambekleding worden gemaakt van hoogwaardige materialen en stoffen.

De SUNWAY® collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vind je terug in alle SUNWAY® collecties.

Een geautomatiseerde woning brengt vele voordelen met zich mee. Vanzelfsprekend dient een slim huis het gemak, maar het bespaart ook geld, tijd en energie. Met SUNWAY® en Smart Home hoeft jouw raambekleding hierin niet achter te blijven. Kies voor op maat gemaakte raambekleding in jouw smaak en bekijk de automatiseringskeuzes. Er zijn veel mogelijkheden, passend bij al je wensen.

Bij Wagenmans wonen en slapen hebben we een ruim aanbod aan SUNWAY® raambekleding. Kom gerust bij ons langs en we helpen je graag!

Een greep uit onze collectie

Buitenkansjes

Kom naar de winkel

We laten je graag alles over het merk zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jou past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde stijl? Kom dan langs bij ons in de winkel.

Laat je inspireren