Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Warme kleuren en strakke lijnen in Raalte

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Warme kleuren en strakke lijnen in Raalte

De wens van deze klanten uit Raalte was om het interieur van hun twee-onder-één kap woning modern te maken. Onze interieuradviseur is met de klanten om de tafel gaan zitten en heeft en 3D-tekening gemaakt. Samen is er voor gekozen om de haard het 'hart' van de woning te maken, vanuit daar is er verder gebouwd.  

De merken Pode en Interstar passen bij een modern interieur, vanwege de heldere strakke lijnen en moderne uitstraling. De meubelen hebben een eenvoud in de vormgeving, daarom is het juist belangrijk om met warme materialen en kleuren te werken. De warme en sprekende kleur 'Mosterdgeel' is toegevoegd om warmte te creëren. Om het geheel nog warmer te maken is er gekozen voor een wollen carpet, wollen stoffen en behang aan de muren.

Het Interstar meubel met de Opty-Mist sfeerhaard vormt het hart van de kamer. Dit speciale wandmeubel is op maat gemaakt van van muur tot muur. Ook het zwevende dressoir is van Interstar. De Insert hoekbank van Pode nodigt uit om plaats te nemen, uitgevoerd in de sterke Hallingdal stof, gecombineerd met een leren bies. Deze twist geeft de bank een stoere look. Dezelfde leren bies zit ook op de rug van de Sparkle fauteuil, eveneens van Pode, en is gecombineerd met een gave mosterdgele stof. Ook deze kleur wordt weer doorgevoerd in het Marble Carpet van Brink & Campman. De fris witte gordijnen zijn van de Ploeg. Deze witte tint is herhaald in de staande lamp achter de bank.

Spelen met verschillende sferen

Kamer en keuken worden gescheiden door een kamer ensuite. In de keuken is gekozen voor een stoerdere sfeer, dit wordt gecreëerd door meer natuurlijke materialen te gebruiken. De tafel heeft scheuren, noesten en een stalen onderstel. De eetkamerstoel Matt van Jess design is stoer door de pure leerkwaliteit, die in het gebruik alleen maar mooier wordt, in een warme tint. De kast is ook een combinatie van staal met hout, met decoratieve elementen om het interieur een persoonlijke touch te geven. In de keuken hangt een prachtige inbetween linnenlook van Chivasso, in wave geconfectioneerd. Hier is gekozen voor een meer natuurlijke look. De lampen maken de stoere look helemaal af!

Ook benieuwd welke woonstijl bij jou past? Neem contact met ons op, wij helpen jou graag! 

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!