Home | Inspiratie items | Binnenkijkers | Compleet interieuradvies voor een nieuwbouwwoning in Schalkhaar

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Compleet interieuradvies voor een nieuwbouwwoning in Schalkhaar

Het is weer tijd voor een nieuwe binnenkijker. Deze keer een nieuwbouw twee-onder-één kap woning in Schalkhaar. Charlotte mocht de twee zussen voorzien van een compleet interieuradvies. Het interieur moest een mooi geheel worden van beide stijlen samen met wat accessoires om het helemaal eigen te maken.

De klant aan het woord: ‘Charlotte heeft ons ontzettend goed geholpen, we zijn blij met hoe onze stijlen samen zijn gekomen. We zijn vooral erg blij met de grote boomstam eetkamertafel, deze past precies in onze grote keuken. We krijgen nog mooie overgordijnen in de woonkamer en dan is het helemaal af. Bedankt Charlotte!’

 

Natuurlijke kleuren in de woonkamer

Ooit stiekem uit een sloot weggehaald en op de fiets mee naar huis genomen. We hebben het over de grote gedroogde berenklauw in de woonkamer. Het was dan ook gelijk een match met het behang achter de hoekbank. Een mooie knipoog naar het moment en direct ook een sfeervolle eyecatcher in de ruimte.

Om in de natuurlijke kleuren te blijven hebben de zussen gekozen voor de Dacento hoekbank in een beige stof met zwarte pootjes. De salontafels hadden ze zelf nog en hebben ze aangevuld met een boomstronk waar wieltjes onder zijn geplaatst. Om het geheel met elkaar te verbinden is gekozen voor een rond vloerkleed. De Step Rondo van Brinker Carpets, in een warme beige kleur van wol, verbindt de bank met de tafeltjes om het nog sfeervoller te maken.

 

Veelzijdige raambekleding

Aan de voorkant van het huis zitten grote ramen tot aan de grond. Hierdoor heb je veel licht inval, maar daardoor kunnen mensen vanaf de weg ook sneller naar binnen kijken. Door te kiezen voor Sunway Duette Shades met een top down/ buttom up bediening (hiermee kun je de raambekleding aan de bovenkant en aan de onderkant bedienen in plaats van alleen de bovenkant) kunnen ze de raambekleding plaatsen op het raam waar ze willen. In het midden voor wat meer privacy en de meeste lichtinval, of helemaal dicht tijdens de donkere avonden.

In de keuken hangen licht doorlatende gordijnen in een wave plooi van Loft ‘79. Door de stof in combinatie met de Wave plooi hangen de gordijnen altijd mooi. Voor het kleine raam is wederom gekozen voor de Sunway Duette Shades net als in de woonkamer. Dezelfde gordijnen als in de keuken worden ook nog geplaatst in de woonkamer voor extra sfeer en minder inkijk.

 

Een ruime leefkeuken

Ze zeggen wel vaker dat de keuken het ‘hart van het huis’ is en in dit geval is dat ook echt het uitgangspunt geweest. Een plek waar met vrienden en familie gegeten kan worden, maar ook waar ze zelf rustig een kopje koffie kunnen drinken. De grote boomstam eetkamertafel van drie meter lang is van Dopmeijer. Dit was precies de tafel waar ze naar op zoek waren, op maat gemaakt en een ‘robuust geleefde’ uitstraling van het hout.

Comfortabel, praktisch en passend bij de rest van het interieur. Dat zijn de Hakan eetkamerstoelen in een Moss groene lederen kleur. De stalen poten passen weer bij het staal van de tafel, de schuifdeuren en bij de pootjes van de bank in de woonkamer. Alles is op elkaar afgestemd.

 

Wil jij ook graag advies ontvangen voor jouw woning? We bieden verschillende soorten adviezen aan. Van een schets tot aan een uitgebreide 3D tekening met afspraken aan huis. Neem hier een kijkje of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook interessant

Voor dit interieur in Nijverdal is door Elke, de interieurstyliste van Wagenmans wonen en slapen,
Voor een gezin uit Raalte mocht Elke een compleet 3D interieuradvies maken. Van indelingsontwerp
We hebben weer een nieuwe binnenkijker en deze keer in Raalte. Het stel kwam bij ons in de winkel om

Kom een kijkje nemen in onze winkel!

Ben je al eens bij ons in de winkel geweest? Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. We ontvangen je graag bij ons in de winkel en laten je met plezier de nieuwste collecties zien. Kom je ook langs? De koffie staat klaar!