Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november
afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

 

Koopzondagen 2021:

  • Zondag 24 oktober
  • Zondag 7 november
  • Zondag 21 november

AUPING in lemelerveld

Auping bedden en boxsprings voor optimaal slaapcomfortAuping matras

Bij Wagenmans Wonen vindt u een breed aanbod Auping bedden. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit en het optimale slaapcomfort dat geboden wordt. Als voorbeeld noemen we de goede ventilatie, deze is gegarandeerd door de open structuur van de spiraalbodem. Op een Auping bed wordt u iedere dag met een uitgerust gevoel wakker. De bedden van Auping bieden ook prima ondersteuning en werken druk verlagend met meer dan tienduizend drukpunten.

Bekijk de Auping bedden >>

Auping Matrassen

Naast de keuze van uw Auping bed of Auping Boxspring heeft u de keuze uit diverse Auping matrassen. Deze keuze bepaalt voor een groot deel het comfort wat ervaart. Kiest u voor een stevig matras of ligt u liever op een zacht matras. Er zijn diverse diktes en soorten matrassen leverbaar, onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze slaapadvies studio in Lemelerveld kunt u uitgebreid testen en proefliggen om zo zelf de verschillen te ervaren!

Bekijk de Auping matrassen >>

Auping

Auping bedden in iedere stijl

Het slaapcomfort en een goede nachtrust zijn uiteraard belangrijk, maar het oog wil ook vaak wat. Door het uitgebreide aanbod in materialen en stijlen kunt u uw Auping bed perfect laten aansluiten bij het interieur en de stijl van uw slaapkamer.

Op de slaapafdeling bij Wagenmans Wonen vindt u een uitgebreide collectie Auping bedden en boxsprings, in alle mogelijke stijlen. Kiest u een klassiek model of gaat uw voorkeur uit naar een modern/strak vormgegeven Auping bed? De keuze laten we graag aan u, bij ieder bed kiest u uiteraard uw favoriete matras!

 

Een Auping bed kopen

Bij Wagenmans Wonen treft u een uitgebreide slaapafdeling met alles op het gebied van slapen en uw slaapkamer aan. Bent u op zoek naar een Auping bed of Auping boxspring dan adviseren we u eens langs te komen in Lemelerveld. Op onze slaapafdeling hebben we ook een slaapadviesstudio, daarin ervaart u welk type bed of matras het best bij uw lichaam past. Het grootste aanbod Auping bedden uit de regio vindt u bij Wagenmans Wonen, bekijk een deel van onze collectie online of bezoek onze winkel voor het volledige aanbod.

Bekijk de Auping collectie >>

 

Aanbieding Auping bedden & matrassen

Bent u op zoek naar een voordelig Auping bed of matras? Dan slaagt u gegarandeerd bij Wagenmans Wonen! Regelmatig hebben wij speciale acties van merken als Auping, maar ook vervangen wij regelmatig onze showroommodellen.

Bekijk de actuele Auping actie >>