Home | Brink & Campman

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Brink & Campman

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Brink & Campman

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. Door de combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, kennis en kunde en een continu proces van productontwikkeling is de Brink & Campman nog steeds een begrip in binnen- en buitenland. In eigen studio wordt ieder jaar een nieuwe collectie vloerkleden gecreëerd die vorm gegeven wordt door invloed van belangrijke trends en ontwikkelingen in de meubelindustrie en andere direct gelieerde branches. Brink en Campman heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in vier verschillende type vloerkleden: Axminster geweven, handgeweven, getufte en handgeknoopte vloerkleden.

De Axminster geweven vloerkleden worden volgens een traditioneel weefproces in Nederland geweven en bestaan voor het overgrote deel uit wollen poolgarens in verschillende diktes en structuren. Veel van de vloerkleden worden gemaakt met gevolde of anderszins behandelde garens die het overmatig pluizen van het vloerkleed tegengaan. In veel gevallen speelt de combinatie tussen structuur en kleur een belangrijke rol. Gedessineerde kleden zoals in de kwaliteit Fusion, Hermitage Adore en Spheric worden veelal in een lagere gelijke pool geproduceerd in tegenstelling tot bijvoorbeeld de kwaliteiten Rocks en Steel die opvallen door de ‘tie-en-dye’ garens in een meer open hoogpool structuur.

De vloerkleden zijn naast het vaste maatprogramma op iedere gewenste maat verkrijgbaar!

Een greep uit onze collectie

Buitenkansjes

Kom naar de winkel

We laten je graag alles over het merk zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jou past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde stijl? Kom dan langs bij ons in de winkel.

Laat je inspireren