Home | Brinker carpets

Wagenmans

wonen en slapen

Openingstijden:
Openingstijden worden geladen…

Openingstijden worden geladen...

Brinker carpets

Alles in huis om jouw eigen stijl te creëren

Brinker carpets

Het Nederlandse Brinker Carpets is specialist op het gebied van exclusieve en trendy karpetten. De tapijten van Brinker Carpets worden in Europese weverijen gemaakt. Brinker Carpets ontwerpt en produceert karpetten in iedere maat, in iedere kleurstelling en naar ieder ontwerp, precies zoals jij het wilt. Prachtige weefsels van zuiver scheerwol, zuiver linnen of sisal. Deze eerste klas materialen vormen de basis van de creatieve karpetten. Ze worden gemaakt volgens uw eigen specificatie, maar daarnaast zijn er ook vele standaard Brinker designs te kiezen. Elk tapijt is uniek.

 

Indrukwekkende vloerkleden van Brinker

Brinker Carpets voert een aantal By Brinker labels: Feelgood en Feelgood Custom Sizes. Alle labels hebben hun eigen kenmerken en doelgroep. Zo is de Brinker Feelgood een hoge kwaliteit handgeweven vloerkleden collectie. En met de Feelgood Custom collectie kun je jouw eigen vloerkleed samenstellen. We laten je graag de mogelijkheden bij ons in de winkel zien!

Een greep uit onze collectie

Buitenkansjes

Kom naar de winkel

We laten je graag alles over het merk zien bij ons in de winkel. Onze adviseurs helpen je met het vinden wat bij jou past. Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar een bepaalde stijl? Kom dan langs bij ons in de winkel.

Laat je inspireren