Wij zijn nu gesloten de openingstijden:
Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

afspraak maken contact
onze winkel is nu gesloten

de openingstijden:

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

We mogen jullie weer ontvangen bij ons in de winkel! Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

Variance sta-op fauteuil Variance sta-op fauteuil Het Variance zitconcept biedt u de mogelijkheid om uw eigen sta-op fauteuil samen te stellen. U bepaalt zelf uw ideale zitcomfort en het ontwerp dat het best past bij u én uw interieur. lees meer FitForm - 574 Vario sta-op fauteuil FitForm - 580 Elevo sta-op fauteuil Trinidad sta-op fauteuil MG-A01 sta-op fauteuil MG-A02 sta-op fauteuil MG-A03 sta-op fauteuil MG-A04 sta-op fauteuil MG-B04 sta-op fauteuil
Toon meer producten

sta-op fauteuils

Goed en Gezond zitten bij Wagenmans Wonen

Wagenmans Wonen beschikt over een uitgebreide collectie maatwerkstoelen en sta-op stoelen.  Deze stoelen hebben zeven basisvoorwaarden waaraan ze moeten voldoen zodat er een optimale lichaamsondersteuning ontstaat. Dit zijn:

  • de juiste zithoogte 
  • de juiste zithoek
  • de juiste zitdiepte
  • de juiste armleggerhoogte
  • de juiste lendesteun
  • de juiste ondersteuning van de wervelkolom, en
  • de juiste nekondersteuning


Naast het kiezen voor een fauteuil die ‘past’ volgens de 7 basisvoorwaarden kunt u nog meer doen voor uw rug. Een fauteuil met de juiste verstelmogelijkheden biedt de gelegenheid om vaker van houding te veranderen en dat kan veel problemen helpen te voorkomen. Hierbij moet u denken aan rug- en neksteunverstelling, beenverstelling, draaifunctie, sta op hulp, etc.

Als u veel tijd in uw stoel doorbrengt is het aan te raden vaak van houding te veranderen. Alle DatZItGoed sta op stoelen zijn elektrisch te verstellen. Met één druk op de knop verandert u van zitten naar rusten of opstaan.
Voorheen waren de opsta fauteuils vaak grote fauteuils met een snoer naar het stopcontact. Dit is niet meer zo. Sta op fauteuils zijn nu ook in mooie moderne modellen te leveren, zelf als draaifauteuil. Als de fauteuil in de normale lage stand staat ziet u niet eens dat het een sta op stoel is. En opladen doet u uw fauteuil net als dat u uw mobiele telefoon of elektrische fiets oplaadt. ’s Nachts aan de lading, ’s ochtends bergt u de oplader en kabel op en u kunt weer zorgeloos genieten van uw heerlijke fauteuil. Dus: geen last meer van een snoer dwars door de kamer.

Advies aan huis

Bent u niet in de gelegenheid om naar de zitwinkel in Lemelerveld te komen dan komen we graag met een fauteuil bij u thuis voor een zitadvies. We meten de fauteuil aan uw lichaam en behoeftes aan en laten deze op maat voor u maken. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit en die uw rug op de juiste manier ondersteunt.

De zitadviseur van Wagenmans wonen helpt u graag bij het vinden van uw passende fauteuil.